Voor de ongelovigen…

De thesis…. :)

Na een lange tijd komt er eindelijk schot in de zaak. Vandaag mijn eerste interview gedaan met de directeur van Camari, de grootste fair-trade organisatie in Ecuador. Heel interessant. Ik ben echt super blij dat het volletjes begint te lopen. Het is heel moeilijk om ergens binnen te geraken. Emails beantwoorden ze niet, hun telefoon soms en wanneer je dan maar gewoon langsgaat, vragen ze wie u gestuurd heeft… (als je dan enkel als antwoord hebt: de website, hmm ;)) Maar goed, eens je een contactpersoon hebt dan komt alles in orde. Morgen is dus het volgende interview en volgende week ga ik mee op bezoek bij een aantal producenten.

Onze tijd hier in Quito begint te korten… 4 december vertrekken we naar de jungle. Olé olé. Toon en ik kijken er naar uit om terug wat te reizen en andere dingen te zien.

Ik laat jullie nu want we gaan hier weer een fantastische maaltijd bereiden samen met 3 ongelooflijk sympathieke Duitsers die zeker en vast hele goede vrienden worden. Wat kan het leven toch mooi zijn, niet? ;)

Groetjes

 

6 Reacties op “Voor de ongelovigen…”

  1. Mmmmja, ‘t is wel een mooie uitleg om te verklaren waarom je nu maar pas écht iets kon doen voor je thesis. Of het veel ongelovigen overtuigd heeft ? Tja… Mij doet het denken aan één van de fameuze uitspraken van Toon, hij zat toen in het tweede studiejaar, als ik me goed herinner. Hij vond toen al : Half begonnen, goed gewonnen, hé mama ?

    Stel het ginder goed, en overwerk jullie vooral niet :-)

  2. Duitser die goede vrienden worden, kan dat dan? ;)

    Veel plezier in de jungle, dat zal waarschijnlijk een uitdaging worden waar je nog lang zal aan denken later.

  3. Sympathieke Duitsers… Klinkt even (on)geloofwaardig als “er komt schot in de zaak” wat de thesis betreft. (Al denk ik nu waarschijnlijk vooral aan mijn eigen poging tot thesis).

    Leuke update trouwens met het kaartje. Hopelijk hebben de indianen toch ergens internettoegang. We gaan jullie berichten nog missen…

  4. Misschien kunnen jullie beter eerst de thesis lezen en nadien oordelen of ik écht iets gedaan heb of niet.

    De plannen zijn ondertussen veranderd: we blijven 10 dagen in de jungle en dan gaan we 2 weken naar de Galapagos-eilanden. We schrijven hier later wel nog wat meer over…

    Btw gisteren waren het verkiezingen en Correa heeft gewonnen. Olé!

  5. Hebben jullie trouwens nog vreemde beestjes gegeten? Het was allemaal goed begonnen met dat Guinees biggetje, maar sindsdien is het qua etensberichten nogal kalm…
    Of moeten de schildpadjes al wat schrik beginnen krijgen?

  6. Wees gerust, als we naar de jungle gaan zullen we genoeg rare beestjes eten. Insecten: here we come..! :-)

Reageer!