Blog update

Zoals jullie merken is er één en ander veranderd op onze blog. De foto bovenaan hebben we genomen op de markt in Otavalo. Maar, niet alleen de versiering is veranderd. Er is ook een nieuwe rubriek bijgekomen: “Onze route”.

In deze rubriek zie je op een landkaart de weg die we gevolgd hebben, met onderaan de plaatsen, data en artikels die er bij horen. Hopelijk vinden jullie het leuk!

Voor de geinteresseerde lezer :-) hebben we ook een linkpagina, met o.a. links naar blogs van vrienden, nieuws over Latijns-Amerika,… en natuurlijk wordt deze regelmatig bijgewerkt!

Voor wie het allemaal wat te veel wordt hebben we een pagina gemaakt die je helpt bij het ‘gebruik’ van onze website.

5 Reacties op “Blog update”

  1. Hoi Toon en astrid, leuk van jullie te horen op mijn site en ook leuk dat jullie een link hebben gemaakt naar mijn pagina. Wel jammer dat jullie mijn naam fout hebben geschreven ;)
    ben beneiuwd hoe jullie het in de jungle gaan vinden. Het reizen zal vast wel weer bevallen. Ik zou vandaag naar de pampas gaan in Bolivia, maar zoals altijd hier weet je nooit iets zeker, totdat het werkelijk gebeurt. Het vliegtuig ging niet. als het goed is gaan we morgen?? nog maar twee weken en dan ga ik alweer naar Nederland. heb ik ook wel weer zin in. Jullie nog veel plezier. Ik zal julie reis volgen. Groetjes Sjoukje (ook aan janneke)

  2. Hey Sjoukje,

    Ik heb snel het naamfoutje rechtgezet!
    Leuk om van jou te horen. Veel plezier nog in Bolivïe! Wij hebben hier al spectaculaire foto´s gezien van de Altiplano in Bolivïe.

    Janneke is ondertussen naar huis, een beetje met spijt in het hart denk ik.

    Stel het daar nog goed y hasta la próxima!

  3. hey toon en astrid, leuk die kaart, eindelijk kunnen we ons voorstellen waar jullie overal naartoe gaan! :-)
    veel plezier nog,
    groeten, anna

  4. Hoi Toon en Astrid, het was een hele tijd geleden dat ik nog eens op de site was gaan kijken. Prachtig gewoon !! Heel knap wat jullie daar allemaal meemaken, en ook hoe jullie dit allemaal op de site neerzetten. En het is leuk om op die manier een beetje mee te kunnen beleven en jullie even dichtbij te halen. Prachtige foto’s, mooie verhalen. Nog hard genieten en heel veel groetjes van ons allemaal, Kristel, Dirk, Annelyn en Lauren.

  5. Geniet van jullie jungle-trektocht de komende twee weken. Wij kijken alvasdt uit naar de verhalen en foto’s.
    Karl & Nathalie & Hannelore

Reageer!