Een leuke kerst en gelukkig nieuw jaar!

We wensen jullie van harte een leuke kerst en een gelukkig nieuw jaar toe met vooral een goede gezondheid en vele leuke momenten.

We hebben hier een fantastische tijd op de Galapagos-eilanden. Vandaag gesnorkeld met zeeleeuwen, haaien en vissen in de prachtigste kleuren. Gisteren hebben we een heel lekker kerstmaal gekregen op de boot, met champagne en een grote taart. Ik hoop dat jullie er in België even hard van genoten hebben als ons! 

Deze avond zijn we even aangemeerd in de haven in Puerto Ayora op het eiland Santa Cruz. Onze toer op de boot (Friendship) duurt nog 4 dagen. Nadien verblijven we nog 3 dagen op het grootste eiland: Isabela. Daar proberen we zeker wat fotootjes op de weblog te zetten zodat jullie ook wat mee kunnen genieten van al het moois hier.

Dikke kussen, jullie worden gemist.
XXX

8 Reacties op “Een leuke kerst en gelukkig nieuw jaar!”

  1. Vansgelijken!!!!!

    Jullie beleven daar de tijd van jullie leven precies! Snorkelen aan de galapagos-eilanden, dat worden verhalen voor de kleinkinderen!

    Geniet er nog serieus van!

  2. Ook voor jullie onvergetelijke feestdagen gewenst! Geniet ervan, want da’s toch wel uniek, zo Kerst en Nieuw aan de andere kant van de wereld vieren! Jullie grappige en andere noten zullen gemist worden ten huize Mapie en Pamie op 1 januari! Dikke kussen, Astrid en Peter

  3. Astrid en Toon, ik wens jullie ook een fantastisch nieuwjaar! Geniet van alle prachtige dingen daar. Ik begin volgende week te werken, maar gelukkig zal ik af en toe eens kunnen wegdromen bij het lezen van jullie avonturen.

  4. Onze beste wensen voor het nieuwe jaar! Geniet met volle teugen van deze mooie en speciale feestdagen die jullie nooit meer zullen vergeten.
    We kijken er wel naar uit om kerst en nieuw volgend jaar terug met jullie samen te vieren. Lieve groeten.
    ps: we kijken uit naar de prachtige foto’s van jullie ‘onderwateravontuur’.

  5. Wij gemist??? En jullie dan! ;)

    Geniet ervan!

  6. MERRY XMAS AND HAPPY NEW YEAR!!!!!!!!!!!
    Geniet van de laatste 2006 dagen en de nieuwe 2007 daar in het prachtige zonovergoten colombia,wat een prachtige foto’s!!!!
    groetjes en dikke bees ***

  7. Van hier ook uiteraard. Geniet van de bootttocht en de schildpaddensoep…
    Bedankt voor het kaartje.
    Groetjes en een fijn 2007!

  8. Feliz navidad y prospero nuevo año! Het allerbeste toegewenst vanwege de hele rumbaut-clan

Reageer!